Jdi na obsah Jdi na menu
 


Squashnohejbal 2019: Baník pátý, ale baníkovec první!

30. 12. 2019

Squash nohejbal 2019: Baník pátý, ale baníkovec první!

Po roce opět squashový kurt ve Sportcentru v Losině ovládl nohejbal! 28.12. 2019 byl na pořadu již gepi.jpgtradiční turnaj, kterého se letos zúčastnilo rekordních 8 týmů. Baník tentokrát reprezentovali Luboš Housar a Standa Dobiáš. Standa v sezoně 2016-2017 také oblékal fotbalový dres Baníku, a v tomto turnaji musel zaskočit místo Honzy Hrubého, který byl  časově zaneprázdněn pozorovací misí na MS v hokeji U20 ve Vítkovicích. Dalším zástupcem Baníku byl Martin Wizovský, který utvořil dvojici s Davidem Kubíkem, třeba budoucím baníkovcem! :-)

Letos se hrálo ve dvou skupinách po čtyřech týmech o umístění a pak dále vyřazovací pavouk. Ve skupině "B" náš tým obsadil třetí místo a do vyřazovacího boje šel s J+J(Jiří Prchal a Jiří Vokurka). Naší skupinu vyhrál tým z Kvíčovic, Zuby-Nechty, Petr Levák s novým partnerem a značnou posilou týmu Honzou Fischerem. Postup této dvojice byl historický počin v  turnaji a zdaleka to nebylo vše!!!! Bohužel, náš tým čtvrtfinálový zápas prohrál až tiebreaku třetího setu těsně 5:4, co znamenalo jen další zápas o umístění, o páté místo. Tento zápas byl úspěšný a Baník skončil na pátém místě!

img_20191228_145327.jpgPrvní skupinu vyhrála dvojice W+D (Wizovský,Kubík), a prošli pavoukem až do finále. O první místo je čekal zápas s týmem FC Remi (Martin Pešek+ Lukáš Ettler). O třetí místo se utkali Zuby-Nechty a přemožitel našeho týmu J+J (Jirkové Vokurka a Prchal).  Zuby-Nechty přepsali své turnajové dějiny!!! Zápas o třetí místo zvládli bravurně a třetí místo bylo velmi zasloužené! V celém turnaji prohráli jen jednou!

Zápas o mistra byl velmi zajímavý. První set vyhrálo Remi 11:1, a zdálo se být "hotovo", ale.....Další set se do toho opřel David Kubík, Martinovi se začalo dařit na podání a poměr setů vyrovnali. Ve třetím setu si David s Martinem drželi mírný náskok až do konce, a dokonali tak parádní finálový obrat ve svůj prospěch!

 

img_20191228_145248.jpg

Turnaj opět proběhl ve skvělé vánoční atmošce losinského Sportcentra manželů Kusovských. Za barem vládla pevnou rukou a o náš pitný režim se starala velmi dobře paní Kusovská, turnaji šéfoval Petr "Vedoucí" Kusovský, no, prostě paráááda!!!

Děkujeme za super organizaci!!!

Tak zase za rok přijďte kopnout !!!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář