Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mantava Cup 2017

 Mantava Cup 2017: Cyklo Team Chotěšov jasný vítězl!!!

Třetí ročník turnaje je za námi. Letos měl jasné vítěze, Cyklo Team Chotěšov ve složení Kosť Petr, Bednář Vilda, Brabec Tomáš, Molek Eda ml., Eret Pavel, Hönig Zbyněk. Borci kráčeli od vítězství k vítězství a nejvíce je asi potrápil gólman a čaroděj v jedné osobě Vašek Mičan z Baníku Mantov.  Druhé místo patří FC Remi, a třetí flek zůstal domácím a pořádajícím Baníkovcům. Braborové místo obsadila Jannyho (Kuba Janouškovec) banda Kostomalty, předposlední skončili stodské hvězdy Stars Team Stod a na pěkném šestém místě skončili gladiátoři Romana Korčíka AC Sparta Pr......sorry, AC Gladiators 

Nejlepším střelcem se stal jasně Zbyněk Hönig (Cyklo) osm branek, nejlepší brankář napříč turnajem byl zvolen Vašek Mičan, ostatně sestřih utkání Baník - Cyklo je toho důkazem a to je jen zlomek Vaškových zákroků,které byli zaznaménány. V utkání s FC Remi aplaudovala celá arena, když Vašek likvidoval dvě střely po sobě jdoucí a popřel tak všechny fyzikální i gravitačí zákony co svět zná!

Herecký výkon turnaje, již dvojnásobný vítěz, Eda Molek ml. Video zde!!!

Sestřih utkání Baník - Cyklo zde.

Fotogarie z turnaje zde.

 

A ještě pár vět o našem týmu. V zelenočerném dresu nastoupili Vašek Mičan, Honza Hrubý, Matěj Janeček, Kuba Dráždil,  Michal Šindelář, Tomáš Korba, Angel Ulč, Jirka Kuneš, Petr Šmrha, host Štěpán Louda, a Luboš Housar. Branky za Baník: Šmrha a Ulč po 3, Hrubý a Korba 2, Janeček a Housar 1.

Dovolte, abych ještě jednou poděkoval jménem Baníku všem týmům za výkony a sportovní chování, divákům za účast, Luďkovi Rosenbergerovi coby hlavnímu sudímu turnaje, obsluze grillu Vaškovi Dráždilovi a Verče Housarové, obsluze v bufetu Havírna, Martinám Housarovým a Markovi Špillerovi. Mé pravé i levé ruce Lubymu Khásovi za pečlivé vedení agendy během turnaje. Majitelům Hospůdky ve dvorku, Vilda a Hanka Bednářovi,za zprosředkování zasobování občerstvení, firmě Remi, díky našim sponzorům fotbalu v Mantově, zkrátka  všem co se podíleli  při přípravách turnaje a oslav 70.výročí vzniku Baníku Mantov.

A jedna velká omluva Všem za špatně tekoucí pivo ke konci turnaje. Na závadě se už pracuje, takže máme rok na nápravu:-))

Děkuji Luboš Housar.