Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baníkovský hrot 2018 - výsledky

Baníkovský hrot 2018sipky-znak.jpg

 
Premianti Jakub Machač a Mirka Korbová vytřeli zrak konkurenci!
 

Přišli, viděli, zvítězili ! smiley Lepší shrnutí  Bh 2018 (Baníkovský hrot), bychom asi marně hledali. Bh 2018 ovládli nováčci Jakub "Hamšík-Sallach"Machač a Mirka Korbová!!! Ale postupně si shrňme průběh turnaje.

Letošní, již sedmý podnik turnaje doznal změn. Navíc jsme měli skupinu "Elite" kde se utkali borci, co hrají šipky závodně. Bratři Pavel a Tomáš Feklovi a sekundoval jin Roman Snášel. Další novinka byla soutěž o nejlepší štrůdl.

Takže, soutěž štrůdl vyhrál Tomáš Rehák v konkurenci dalších dvou šišek.....i když vlastně jedné šišky Martina Korčíka a Veroniky Novotné a jednoho štrůdlového salátu Pavla Fekla, který nepřežil cestu ze Stoda. Všem ovšem patří uznání a pochvala  za  účast v soutěži a odměnou snad bylo i to, že po akci zůstali na stolech prázdné tácky od těchto dobrot.

A teď již k umění šipkařskému. Ve skupině  jelita, tedy pardón, wink Elita, vyhrál Pavel Fekl, před Romanem Snášelem  a Tomášem Feklem.

dsc_5512.jpgV dámské soutěži nastoupili sice jen tři nové, ale za to velmi sympatické a elegntní ženy, Mirka Korbová, Verča Novotná, a Gabča Váchalová. Byl to obrovský boj! Závodnice se  snad ve všech kolech , vždy vyrovnaně házeli až ke spodní hranici 301 jedničky bez dablů a triplů, ty si nechali na dohazování. Jelikož však naší soutěž hrajeme na zakončení jakoukoliv hodnotou, ženy vytáhli parááádní triply 19, 16, středy 50, nějaké ty dablíky yessmiley, čímž byla jejich soutěž hodně napínavá a asi také nejvíce sledovaná! Nakonec se z vítězství velmi srdečně radovala manželka našeho kapitána Tomáše Korby, Mirka, a protožeTomáš skončil někde ve čtvrtfinále, bylo pro zbytek večera určeno kdo bude u Korbistů šéfem!!! (Snad bude Tomáš puštěn na zápas v neděli. pozn red.Houska) Vícemistryní je pro rok 2018 Gabča Váchalová a třetí místo vydřela Verča Novotná, přítelkyně Martina Korčíka. Verča jako bývalá házenkářka, ukázal tvrdé údery do terče a Martin dopadl podobně jak Tomáš, byla i zde role šéfové jasná!smiley

Muži, zde se také děli věci! Základní čast tři skupiny. Do dsc_5507.jpgplay off postoupilo osm borců. Ve skupinách, si ze všech nejlépe vedl Tomáš Rehák a byl horkým favoritem na mistra Bh 2018! Ale v semifinále si ho namazal na prsa Honza Hrubý a poslal ho do boje o třetí příčku. I Honza vykazoval kvalitu šipkařského cechu, a těšil se na finále. Jeho finálovým soupeřem se stal nenápadný , černý koník soutěže, Jakub "Hamšík-Sallach" Machač, ten v semifinále porazil Karla Šindelku (můj favorit na vítěze, bo ve čtvrtfinále porazil mě! pozn.Houska). Karel nakonec porazil Tomáše a byl tedy třetí. Finále už bylo jasnou exhibicí a výukou novice profesora Machače. Uštědřil Honzovy Hrubému lekci  v podobě šipkařského tiki -  taka a odvezl si na kole do Stoda, místa svého bydliště vítězství Bh 2018!!!

Závěrem všem soutěžícím děkuji za účast, pohodu a bh2018.jpgvýkony. Díky patří i mému technickému řediteli Lubymu Khasovi.:-)Doufám, že se na dalším ročníku Bh, či jiné akci na Baníčku zase potkáme. Hezký den a šipky v terči!smiley

 

Fotky pod tabulkou vítězů nebo v rubrice fotoalbum!

 

Přehled dosavadních mistrů a mistryň baníkovských VC:

DATUM MUŽI ŽENY
11.9.2013 - Baníkovský hrot Tomáš Fekl Zuzka Feklová
5.3.2014 - Májové šipky Kuba Ott Eva Janičinová
12.10.2014 - VC Franty Fekla Vašek Dráždil Simča Horváthová
3.10.2015 - Baníkovský hrot Martin Macháček Dana Weinerová
24.10.2016 - Baníkovský hrot Vašek Dráždil  Michaela Wizovská 
7.10.2017 - Baníkovský hrot Fekl Pavel  Feklová Denisa
6.10.2018 - Baníkovský hrot Machač Jakub

 Korbová Mirka
 

 

Náhledy fotografií ze složky Baníkovský hrot 2018