Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baníkovský hrot 2017

 Baníkovský hrot 2017

Vašek Dráždil  neobhájil, turnaj ovládl Fekl Gang!!

Máme za sebou šestý podnik tradičního šipkařského turnaje Baníkovský hrot. Letosdsc_5290.jpg soutěžilo 15 mužů a 7 žen. Tradičně se házelo ve skupinách, první dvě místa byli postupující do play off pavouka. Tradičně se čekalo na Vaška Dráždila. Vašek co by obhájce loňského primátu a zároveň atakéra  na třetí vítězství v turnaji se zapomněl ve slunečnicovém poli. Zde trhal plodinu pro své nosnice vajíček a jak tak zacházel dále ocitl se uprostřed širého lánu bez kompasu a potřebné navigace v telefonu. Dalším opozdilcen se stal Jirka Kuneš. Ten " prý štípal dřevo" přišel ve veselé náladě a v pozdních hodinách rozštípal i baníkovskou židli. Vehementě rozprávěl a pod jeho muší váhou náhle nevydrželo opěradlo, Jirka vzorovým kotrmelce vzad skončil na tvrdé havířské podlaze. Zde pak již setrval po zbytek párty, se slovy " už jsem toho dnes rozsekal dost"!!:-) Tak to bychom měli střípky ze zákulisí turnaje a teď jak vše proběhlo.

Turnaj se zdál být mistrovstvím rodin Feklových, pět zástupců a Janečkových ti nasadilidsc_5288.jpg také pět reprezentantů. Obhájce titulu Vašek Dráždil se probojoval do čtvrtfinále, ale zde prohrál s Tomášem Feklem. Tomáš ve finále vyzval svého bratra Pavla. Pavel Fekl se stal vítězem celého turnaje. Třetí místo vybojoval Matěj Janeček, čtvrtý skončil Roman Chum.

Pořadí muži:1.Fekl Pavel, 2.Fekl Tomáš, 3.Janeček Matěj, 4.Chum Roman

Ženy měli letos také dvě skupiny a i zde dominovalo jméno Fekl, nebo spíše Feklová. Zkrátka Fekl Gang!:-) Finále bylo soubojem generací Zuzka Feklová se utkala se svou starší dcerou Denisou "Deni". Deni mamču nešetřila a stala se tak nejmladší vítězkou turnaje. V souboji o třetí místo podlehla Dana Weinerová ze Stoda naší havířce Luci Polákové.

Pořadí ženy:1.Feklová Denisa, 2.Feklová Zuzana, 3.Poláková Lucie, 4.Weinerová Dana

dsc_5287.jpgTurnaj se myslím vydařil po všech stránkach a patřil k jednomu z nejlepších. Závěrečné posezení po turnajovém klání bylo v duchu veselého křepčení,tanečních kreací a gymnastické exhibice již zmíněného Jirky Kuneše. Nu co, židle se opraví a jede se dál. Tak to má být. Kéž by se tahle výborná nálada také přenesla do našeho fotbalového týmu!!!

Všem jménem Baníku děkuji za účast v turnaji a zase příští rok na viděnou! Tak ať se lámou hroty!!

Luboš Housar 

 

DATUM MUŽI ŽENY
11.9.2013 - Baníkovský hrot Tomáš Fekl Zuzka Feklová
5.3.2014 - Májové šipky Kuba Ott Eva Janičinová
12.10.2014 - VC Franty Fekla Vašek Dráždil Simča Horváthová
3.10.2015 - Baníkovský hrot Martin Macháček Dana Weinerová
24.10.2016 - Baníkovský hrot Vašek Dráždil  Michaela Wizovská 
6.10.2017 - Baníkovský hrot Fekl Pavel Feklová Denisa

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář